Mer än bara noga utvalt

Din drömbostad förtjänar det allra bästa! Vi lägger stor omsorg i att välja vacker och funktionell inredning som du kan ha glädje av - år efter år.

Vi samarbetar med professionella leverantörer för att erbjuda det allra bästa till ditt hem.

Val med omsorg

Midroc skapar hem med karaktär där funktion och design samspelar i både helhet och minsta detalj. I Brf Residenset och Brf Paradhusen har du dessutom möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden genom en mängd tillval. Kvaliteten är god rakt igenom och grundstandarden hög. Vi lägger stor möda på att välja inredning, material och kulörer som inte bara är praktiska och estetiska utan som också håller år efter år. Samtliga av våra leverantörer är väletablerade och välkända, så att du kan känna dig trygg i dina val.

NOGA UTVALT
Genomtänkta material, vitvaror och
produkter just för din bostad – och som du
inte behöver göra ett aktivt val för att få.

VALET ÄR FRITT
Ytterligare material, vitvaror och produkter
som kostar lika mycket som standardprodukterna.
Med andra ord: dessa tillval
är kostnadsfria.

DET DÄR EXTRA
Ytterligare möjligheter att sätta din
personliga touch på inredningen genom
ännu exklusivare material, vitvaror och
produkter. Dessa val blir en tillkommande
kostnad för dig.

Kök

NOGA UTVALT
I köket har du ett elegant vitt kök från Vedum, med den ljusgrå laminatbänksskivan ”Zeus Silver”, vitt kakel och rostfria knoppar på skåpen och handtag på lådorna. Köket är utrustat med stilrena vita vitvaror från Siemens och spottar i tak.

VALET ÄR FRITT
Stilrent eller kaxigt, hur vill du kombinera? I köket kan du kostnadsfritt sätta din egen prägel genom att byta till grå eller sandbeige luckor. För en trendig och sofistikerad känsla föreslår vi sandbeige luckor tillsammans med laminatbänkskivan ”Marfil Cream”, den beige kakelplattan ”Light mink” och rostfria handtag. De grå luckorna matchas förslagsvis med den mörkare laminatbänkskivan ”Tivoli” och ljusgrå eller svart kakel samt svarta handtag och knoppar. För att matcha färgen på ditt nya kök är det också möjligt att byta vitvarorna till rostfritt.

DET DÄR EXTRA
Designad blandare, uppgraderade vitvaror med extrafunktioner? I vissa bostäder är det även möjligt att göra tillval av vinkyl och integrerad kaffemaskin. Extra lyx kan skapas för en tillkommande kostnad. Hos Vedum erbjuds du ett stort sortiment av luckor, färger, bänkskivor och handtag som du kan välja till din nya bostad och hos CC Höganäs kan du göra val med ett stort utbud av kakel.

Badrum

NOGA UTVALT
Badrummen är stilrent inredda med matt, vitt kakel och grå klinker på golvet. Här har du handfat med vit kommod, spegelskåp samt raka duschväggar i glas. Spottar i taket och komfortvärme i badrumsgolvet är standard i alla våra bostäder.

VALET ÄR FRITT
I badrummet har du möjlighet att byta färg på ditt golv med fyra kostnadsfria tillvalskulörer. Väggarna kan väljas med en blank kakel och utformningen på duschväggarna kan du få med en rundad design.

DET DÄR EXTRA
Som tillval erbjuds frostade duschväggar och för extra lyx en takdusch, eller varför inte en regndusch? Hos CC Höganäs väljer du bland ett stort utbud av kakel och klinker för att sätta din egen prägel på badrummet och hos Vedum kan du välja design och färg på din kommod och inredning.

Övrig inredning

NOGA UTVALT
Bostäderna är sobert ljusa med en vitoljad ekparkett, släta vita dörrar samt vita garderober eller vita skjutdörrsgarderober med matt aluminiumram. Eluttag och strömbrytare är stilrent och diskret vita.

VALET ÄR FRITT
Till din nya bostad kan du fritt välja en klassisk matt oljad ekparkett, samt välja vita profiler på dina skjutdörrsgarderober.

DET DÄR EXTRA
Ge din bostad karaktär genom att byta golv. Vi har ett utbud av olika parketter från Kährs, exempelvis ask, mörklaserad ek, grå eller vitoljad enstavig parkett som kan väljas för en tillkommande kostnad. Det finns också möjlighet att uppgradera innerdörrarna, både till släta massivdörrar eller dörrar med ram, samt att byta färg på skåpinredningen eller välja speglar till skjutdörrsgarderoberna. För extra personlighet kan eluttag och strömbrytare väljas i Silvermetallic eller mörk Antracit och givetvis finns möjlighet att uppgradera din bostad med smarta dimmers och eluttag.

Noga utvalt med det där extra i våra takvåningar

Högst upp ligger Residensets pärlor i form av åtta fantastiska takvåningar med härlig utsikt över Bjärred med omnejd. Här har vi höjt ribban på vår originalinredning lite extra med ljust borstat golv i ek och golvvärme i hela lägenheten. Här inkluderas även en kompositbänkskiva i köket och infällda spotlights i kök och badrum samt takdusch. På köpet får du också två njutbara takterrasser med brunlaserad trätrall som ger en varm rumskänsla.